Услуги

Предлагаме широк набор от услуги в сферата на професионалното фотозаснемане на събития, продукти, сватби, кръщенета, рождени дни, фотосесии.

Работим на територията на цялата страна, като сме базирани в София. Разполагаме с екип от професионалисти, които могат да реализират всяка ваша идея или хрумване.

Важна информация:

ДЕПОЗИТ и ЗАПЛАЩАНЕ: За да запазите конкретна дата се изисква депозит. Останалата част от пакета се заплаща след края на ангажимента!

КРАЕН ПРОДУКТ И ПОЛУЧАВАНЕ: Готовият обработен материал се получава до 30 работни дни след пълното заплащане на стойността на услугата.

ТРАНСПОРТ И НОЩУВКА:  За дестинации до 100км в една посока(от София), транспортни разходи и нощувки не се калкулират. При ангажимент с отдалеченост над 100км в посока транспортните разходи и една нощувка се поемат от клиента, като са на стойност: 45лв за 100км за транспортни разходи и 75лв за нощувка.

Авторски права: Запазваме си правото да използваме част от снимките за собствена реклама и портфолио в Интернет и печатни издания. Предоставянето на пълните авторски права над материала е предмет на допълнителна договорка.